Hazudj az életedért, a családodért és a szerelmedért...
 
HomeHome  CalendarCalendar  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
welcome drink

Liar World

Te mit tennél ha valaki minden lépésedet figyelné? Ha minden percben ott bujkálna valaki a hátad mögött? Hát most végre te is átérezheted...

Öt év telt el... Hosszú idő nem igaz? Ezalatt a lányok már a saját életüket élik mi látszólag "A-mentes". De mi van ha a látszat csal? Ha még van hátra egy ráadás, mi a városba csábít minden régi ismerőst? Függönyt fel!

Ne hezitálj, ha tetszik amit látsz Regisztrálj!

Dumálda
Staff Team
Hanna Marin Aria Montgomery Emily Fields
Anyaoldalunk

Latest topics
» Vampire Diaries - Stay Alive (Új Banner)
Hétf. Júl. 30, 2012 12:47 am by Vendég

» FEEL THE DIFFERENCE (ex-alonetheworld)
Pént. Május 11, 2012 10:37 am by Vendég

» EOF - Empire of Fantasy
Csüt. Ápr. 12, 2012 8:06 am by Vendég

» My Dear Sister
Vas. Ápr. 08, 2012 7:29 am by Spencer Hastings

» new bloody begins
Csüt. Ápr. 05, 2012 11:47 am by Vendég

» Save me
Hétf. Márc. 26, 2012 3:03 am by Spencer Hastings

» PLL
Vas. Márc. 25, 2012 5:30 am by Spencer Hastings

» Derek Robinson
Hétf. Márc. 12, 2012 1:03 am by Derek Robinson

» Pretty Little Liars
Szomb. Márc. 10, 2012 1:53 am by Vendég

Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (8 fő) Csüt. Feb. 02, 2012 3:01 am-kor volt itt.
Top posters
Hanna Marin
 
Spencer Hastings
 
-A
 
Aria Montgomery
 
Mona Vanderwaal
 
Emily Fields
 
Alison DiLaurentis
 
Aaron Caster
 
Katherine Patterson
 
Derek Robinson
 

Share | 
 

 Alison DiLaurentis ~ The wilful Bitch ~

Go down 
SzerzőÜzenet
Alison DiLaurentis
Diák
Diák
avatar

♔ mottó : Two can only keep a secret if one of them is dead.
♔ foglalkozás : Diák
♔ hozzászólások száma : 3
♔ tartózkodási hely : Rosewood

TémanyitásTárgy: Alison DiLaurentis ~ The wilful Bitch ~   Szer. Feb. 01, 2012 10:54 pm

Two can only keep a secret if one of them is dead.


...Alison DiLaurentis

Teljes név;; Alison DiLaurentis
Becenév;; Ali
Születési hely/idő;; 1994. Június
Kor;; 15 (Halálakor)
Nem;;
Szexualitás;; Hetero
Csoport;; Diákok


szeret;; játszani az agyád, középpontban lenni, játszadozni másokkal, barátait, lógni a haverokkal, másnak tettetni magát, sminkek, nagymamáját, szüleit, titkokat
nem szeret;; lúzereket, Garret, Jenna, rossz kinézet, unalmas hétköznapok
vágyai;; Megtalálni önmagát
félelmei;; Elteszik lábalól
titkai;; Az van bőven, de hisz ezért titok Smile [Ian románc, Jenna dolog, Thomas, "A" első fenyegetései, Vivian DarkBloom]
személyisége;; Belülről igazi kis érzékenység és nagyon is tud félni, de ezt nem mutatja ki egykönnyen, sőt azt szereti ha az emberek ezt másképpen is gondolják. Mindig megteszi, azt amit akar és mindig ő győz. Tulságosan magabiztos és tökéletes, ezért nagyon sok ellenséget szerzett élete során.
külseje;; Hosszú, hullámos, sőke haja van, gyönyörű kék szemekkel megfűszerezve. Nem egy átlagos 15 éves külső. Ezért az idősebb pasik is szemet vetettek rá. Kicsit magasabb, mint a többi lány, bár ez részben a magassarkúknak is köszönhető.
különleges ismertetőjele;; Ő maga Alison, mindenki felismeri, mert egy igazi egyéniség.
play by;; Sasha Pieterse


Apa;; Kenneth DiLaurentis
Anya;; Jessica DiLaurentis
Testvér(ek);; Jason DiLaurentis
Egyéb hozzátartozók;; -
Háziállat;; -
Családi állapot;; halott[vagy nem Wink ]A lányok már nagyjából egy órája aludhattak, mikor rezegni kezdett a telefonom. Először nem akartam felvenni, hiszen még így is nagy pofátlanság lett volna, hogy alszanak. Aztán újra végignéztem a lusta bandán és beötlött, hogy itt az ideje valami mókát keresnem. A telefon idegesítően folytatta a rezgést, ezért felkaptam és kiszáguldottam vele a pajtaajtón. Felpattintottam a fedelét és a fülemhez nyomtam.
- Alison DiLaurentis, szolgálatodra. - nyögtem magabiztosan a készülékbe. Ki az a faragatlan, aki éjnek éjjelén felzörget. Aztán egy férfi dörmögős hangja válaszolt. Jason volt az és teljesen részeg volt. Egy ideig hallgattam a hülyeségeit. Azt állította, hogy előbb ballagtam el az ablaka alatt és hogy nem kéne hazudoznom arról, hol vagyok. Fogalmam sem volt miről beszél. Talán megint agyára ment valami hülye videojáték. Válaszként illedelmesen, kissé idegesítően lecsaptam a telefont és felháborodva visszafele vettem az irányt. Jéggé dermedtem, mikor valaki a derekamra tette a kezét. Megfordultam, hogy jól bemossak neki egyet, de Ian volt az. Megkönyebülten vertem egyet a mellkasára.
- Te tiszta hülye vagy! - állapítottam meg.
- Csak hiányoztál. - csalt egy mosolyt az arcomra.
- Ha meglátnak itt vége mindennek... - hát nekem kell lennem a józanabbiknak? Mindig is tudtam, hogy Iant nem sok ésszel áldta meg az Isten, de legalább ravasz volt. Karjaimat a nyakába akasztottam és egy csókot leheltem az ajkaira. Már nem sok színjáték kell, hogy kiderítsem miben sántikálnak. Persze a kis kamerás klubjukról már régóta tudok. De egyszerűen nem tudtam mire készülnek. Talán rájöttek volna az igazi titkomra? Kizárt, azt senki sem tudhatja. Ha az a kis szuka bármit is mondott rólam, akkor sem hinnének neki. Aztán előkapott egy kamerát és az orrom elé nyomta.
- Van kedved egy kis adományozásra a csapatunknak? - kérdezte incselkedően. Tudtam, hogy helytelen az amit teszek. Ilyen undormányi dologhoz hozzájárulni, de nem volt más választásom, hogy megtudjam az igazat. Elkaptam a kamerát a kezéből és felvételre állítottam, majd elfutottam egy kissé privátabb helyre. Ezek a pillanatok sosem tartoztak életem nagy pillanatai közé. Aztán hirtelen vége lett és visszanyomtam a kamerát a kezébe.
- Tudod mindig is tudtam, hogy egy kurva vagy. - állapította meg miközben a ruháimat erőszakoltam vissza magamra. Keserű pillantásokat vetettem rá. Mindketten tudtuk, hogy csak a barátaimért teszem. Utáltam, hogy levideózzák az egészet, minden egyes percemet velük, így kötetet az egyesség. Persze, ez csak addig érvényes míg életben vagyok. Legalábbis nem sokáig fogok ezen állapotban maradni, hiszen az én kis kedvenc fenyegetőm nagyon szeretne már bosszút állni rajtam. Vajon mikor csap majd le? Tűnődtem. Mindig is szerettem megjátszani magamat, de hogy ennyire jól sikerüljön valami, életemben hittem volna. Aztán búcsút intettem kedvenc mártíromnak és már úton is voltam, mikor újra megrezzent a telefonom. Kinyitottam és már tudtam, mielőtt megnéztem volna, hogy egy SMS-t kaptam a drágalátos első számú imádómtól, A-től. Nevetségesen ironikusnak véltem ezt a kis álnevet. "A", mint "Alison". Ha-Ha! Irtó vicces! Megálltam és megnyomtam az "el is szeretném olvasni még ma" gombot. Egy új kis ablakban a következő üzenetet kaptam.4

Kezdj el számolni... 3...2...1...
Csók A

A kijelzőre fintorogtam és körbenéztem. Sehol senki. Hirtelen elkapott a félelem, mint inkább egy rossz érzés, hogy valaki figyel. Persze, tudtam, hogy ezt szeretné elérni az a liba. Az istenért! Én vagyok Alison! Nem kellene, hogy féljek! Ezzel áltattam magamat, legalábbis. Aztán megláttam, hogy valaki besurran a pajta ajtaján, majd vártam szépen csöndben, míg ki nem jött. Mindig is tudtam, hogy egyszer eljön értem, de nem kéne így végződnie. Ha eljön bosszút áll rajtam, a fiúkon, a barátaimon, vagyis az ő barátain, amiért cserben hagyták és elfeledték őt, na meg persze Jasonon. Fogalmam sem volt, hogy Jasonon hogyan lehetne bosszút állni, hiszen jelen pillanatban még a saját nevére sem emlékszik. Fogadok mindent eltervezett. Pillangók kezdtek röpdösni a gyomromban a hirtelen elfogott izgalom miatt. Aztán vége, valaki fejbe vert valamivel és többé már csak sötétség volt. Még hallottam a távolból Spencer aggodalmas hangját, amint az én nevemet kiáltozza. A fejem sajgott és valaki a földön hurcolt egészen be az erdőig. A bőröm égett, ahol a földel érintkezett. Lassan tempóban haladtunk mégis iszonyatosan fájdalmas volt, ahogy kopik le a bőröm. Szinte mindenhol véreztem. A fejemről, ahova az ütést kaptam, a vér patakként záporozott lefele. Egyszerűen hihetetlen volt, hogy pont ma, pont most jött el ez a pillanat. Szinte biztos voltam benne, hogy egy aknában fogom végezni. Persze, nem adom magam ilyen könnyen. Megfogtam a kezet, ami a hajamnál fogva húzott a földön és rángatózni kezdtem. Szinte véresre karmoltam a feketébe öltözött alak kezét. Sajnos az arcát nem láttam, mégis pontosan tudtam kicsoda. Nehezen feltápászkodtam és hasba rúgtam. Az alak krákogott egyet és én már messze is voltam. Ágakba esdekelve menekültem kifelé az erdőből. Spencer után kiáltottam, de nem hallott. A rohadt életbe! Az a számító kis ribanc! Káromkodtam, miközben ide-oda botladoztam a földön heverő gallyakban. A mély sebre támasztottam a tenyeremet, hogy ne vérezzek el ott helyben. A másik kezemmel fatörzsekbe támaszkodva próbáltam meglépni. Aztán elkapott, elkapta a lábamat. Felsikoltottam, de senki sem halhatta.
- Te gyilkos ribanc, nem menekülhetsz! -kiáltozta a hang. Az ő hangja volt, felismertem. A könnyeim kicsordultak és egybefolytak a véremmel, ami már rég ellepte a fél arcomat. Csak egy halk hagyjál hagyta csak el a számat és nagyot taszítottam rajta. Hátraborult és én tovább vonszoltam magamat a mocsokban. Már alig volt erőm. Talán okosabb lenne visszafordulni és a saját kezeimmel elintéznem. Tudtam mire gondol. Nem voltam teljesen magamnál, már csak a túlélési ösztöneim tartottak életben. Mindenféle emlékképek törtek rám, amiket egyszerűen nem tudtam kiverni vagy elhessegetni a fejemből. Némelyiknek semmi értelme nem volt, pl:. amikor öt éves koromban megkaptam az első körömlakk készletemet, vagy amikor a tesókkal indiánosat játszottunk. De aztán a szavai, olyan mély benyomást tettek rám, hogy eszembe jutott, amikor a konyhapadlón ül. Én az evőeszközök számára fenntartott fiókban keresem az eszközt.
- Biztos jó ötlet ez, Alison? - már akkor is nagyon puhány volt. Ezért csak csitítgattam, amíg meg nem találtam a legnagyobb darabot. Feltápászkodtam a fiókba kapaszkodva. Kis kezemben óriásinak hatott a konyhakés. Körülbelül nyolc éves lehettem. Sosem felejtem el azt a pillanatot. A babák haját akartuk levágni, mikor anyuék otthon hagytak minket először életükben. Úgy emlékszem a boltba mentek. Talán csak Jason vigyázott ránk odafentről. Visszaguggoltam mellé és játékképpen a magasba emeltem a kést.
- Most meghalsz! - nevettem el és suhintottam. Nem hittem volna, hogy ekkora fájdalmat fogok okozni neki. Szinte még mindig hallom a sikoltását és Jason ijedt hangját, ahogy ott talál minket. Belőle a konyhakés derékszögben állt ki és pedig tiszta vér. Tudtam, hogy visszajön és bosszút fog állni, mindketten tudtuk, hogy eljön. Most a hátamhoz kapott és egy fának dobott. A lábam iszonyúan fájt, miután felfogta a csapódást. Felsikoltottam újra és újra.
- Mégis mi a francot akarsz? - üvöltöttem. - Semmi közöd sincs, ahhoz, amit tettem, miért akarsz ezért megleckéztetni. - az utolsó szavakat elnyeltem fájdalmamba. A fának dőlve lihegtem és tudtam már nem sok van hátra, de kitartok amíg bírok. Nem adom magam egykönnyen. Az alak nem válaszolt. Nem halhatok meg, még nem... Aztán megragadtam a mobilomat és tárcsáztam a következő számot, "A" számát. Kicsöngött....Tudom, butaság, miért is venné fel, mikor pont ő fenyeget engem, de talán még itt van a közelben. Talán segít rajtam. Ha csak egy kicsit is szeretett valaha is, nem hagy meghalni. Aztán kinyomta. Már nem volt több időm. Az ismerős alak vészesen közelített felém. Aztán egyszer csak vége, fejbe vágták és a testét arrébb vonszolták, majd elvesztettem az eszméletemet. Szinte csak az ásó hangja maradt meg és a föld susogása, ahogy kupacba dobálják előttem.

Mosollyal az arcomon ébredtem egy ismeretlen helyen. Vajon hol lehetek? Ez lenne "A" titkos búvóhelye? Gúnyolódtam magamban. Igazából, nem hittem a szememnek, mert egy motelben jutottam magamhoz, mint később megtudtam három állammal arrébb Rosewoodtól. Fogalmam sem volt mit tegyek, a sebeim el voltak látva. Egy köteg pénz mellettem az éjjeli szekrényen és egy üzenet:

Nem hidd azt, hogy ennyivel megúsztad! Csókol "A"


Hát persze! Csúfondáros mosollyal az arcomon felkaptam a pénzt és a kis üzenetet. Már a kézírásából tudtam kicsoda, olyan gyerekesnek éreztem, hogy álnevet használ előttem is. Igen! Alison, visszatért még a halálból is! Nyugtáztam. Vissza nem mehettem, hiszen mindenki azt hiszi meghaltam, sőt kimagyarázni sem tudnám. "A" kis fenyegetése sem töltött el nagyobb örömmel. Persze itt még semminek sincs vége. Majd meglátjuk.... - húztam széles mosolyra a szám. - A móka még csak most kezdődik, csajok! - és egy légpuszit nyomtam inkább csak magamnak.


Spoiler:
 
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hanna Marin
Karrierista
Karrierista
avatar

♔ mottó : Élj úgy,hogy ne vegyenek észre ott,ahol vagy,de nagyon hiányozzál onnan,ahonnan elmész.
♔ foglalkozás : kültéri rendezvényszervező
♔ hozzászólások száma : 35
♔ tartózkodási hely : NYC ---> Rosewood

TémanyitásTárgy: Re: Alison DiLaurentis ~ The wilful Bitch ~   Szer. Feb. 01, 2012 11:54 pm

Kedves Alison!
Hát valahol mindig is tudtam, hogy téged a halál se győzhet le Very Happy Meglepő fordulatot hozol nekünk, már előre kiváncsi vagyok mit tervezel a viszonttalálkozásra Wink Az előtörténeted számomra nagyon izgalmas volt, és nagyon "Alis" szóval semmi akadálya annak, hogy;

Elfogadva!

Avatar, és titulus foglalás után... Hát gratulálok te vagy az első elfogadott a karakterünk! *.*

_________________
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
 
Alison DiLaurentis ~ The wilful Bitch ~
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Liar world :: the city limits :: Őket már elfogadtuk... :: Diákok-
Ugrás: